maanantai 27. tammikuuta 2014

Kotona työskentelemisen iloja.

Yrittäjyyden ja kotona työskentelemisen hyviä puolia on työajattomuus, tai se että aikataulut voi päättää itse. Aamulla voi esimerkiksi paistaa sämpylöitä. Suosittelen kokeilemaan leivän kylmäkohotusta yön yli jääkaapissa. Taikinaan voi myös laittaa kaikkea jännää, kuten nokkosta ja siemeniä. Kaikkea mitä nyt sattuu kaapista löytämään.

Aloitin työskentelemällä kotona, koska siitä ei tullut aloitusvaiheeseen suuria kuluja. Sittemmin olen huomannut sen sopivan minulle ihan hyvin. Pitää vain pystyä johtamaan itseään sen verran, että tulee oikeasti myös tehtyä niitä työasioita. Tietynlainen tunnollisuus ja ahdistuneisuus tekemättömistä asioista saattavat olla myös hyviä piirteitä. Osuuskunnan henkilöjäsenenä kotona olevan työhuoneen saa vähennettyä henkilökohtaisessa verotuksessaan, mikä on aina plussaa.

Jotta minusta ei tulisi pelkästään kotona kaiken aikansa viettävää mökkihöperöä, käyn myös tekemässä myymälävuoroja Ateljeekatu osuuskuntamme myymälässä Kehräsaaressa. Osuuskunnan tiloissa pystyy myöskin tekemään mukavasti isompia painokangastöitä. Kausittain työ on hyvin liikkuvaista, joten näin tammikuussa on ihan mukava olla välillä kotityöhuoneellakin suunnittelemassa uusia tuotteita, sämpylöitä mutustaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti