tiistai 8. toukokuuta 2012

Tekemistä.

Ompelua odottavat.
Ainakin on ollut tekemistä. Joukkoon on tullu uusia jälleenmyyjiä ja aiemmille on valmistettu ja postitettu täydennyksiä ja uusia tuotteita Metsä-kuosilla. Olen käynyt paikallisessa postissa viimeaikoina niin usein, että vaihdamme postin tätien kanssa merkitseviä "tunnen sut" -katseita jo ovella.

Tuotteet valmistuvat pieninä sarjoina, ja olo alkaa olla aika tehokas. Sarjavalmistuksen voisi äkkiseltään kuvitella olevan hyvinkin puuduttavaa, mutta pääsen sentään tekemään kaikkia työvaiheita vaihtelevasti sinkoilematta jatkuvasti ympäri työtilaa. Parasta on kuitenki se, kun saa pakattua valmiin tilauksen postituskuntoon. Paljon arvokasta tuotteiden valmistusaikaa kuluu sähköposteihin vastaamiseen, valokuvaamiseen, kuvanmuokkaukseen, markkinointiin, erilaisiin paperihommiin ja materiaalitilausten hoitamiseen ja noutamiseen. Kaikenlaista pientä ja isoa hommaa joka on vain pakko tehdä, mutta jota ei osannu alkuvaiheessa ajankäyttöä miettiessä kuvitellakaan. Toisaalta, jos ei hoida markkinointia ja muita töitä, ei ole paikkoja joihin tuotteita lähettää :D Kun tekee töitä yksin on oltava aikamoinen moniosaaja, tai ainakin nopea oppimaan.

Pian on taas lisää tekemistä kun Ateljeekatu osuuskunta pakkaa kimpsut ja kampsut ja muuttaa Tampereen Kehräsaareen.

2 kommenttia:

  1. Myytkö tuota metsäkuvioitua kangasta verhoiksi?? :)

    VastaaPoista
  2. Oon kyllä tekemässä tuosta kuosista isompaa versiota sisustuskankaaksi, kunhan vain jossain vaiheessa on aikaa :D Ilmoittelen vaikka sitten kuvien kera.

    VastaaPoista