lauantai 14. tammikuuta 2012

Pirkanmaalainen käsityökatselmus 13.1.-4.3.2012

"Taito Pirkanmaa ry viettää vuonna 2012 satavuotisjuhlavuottaan. Vuonna 1912 perustettu Hämeen-Satakunnan Kotiteollisuusyhdistys perustettiin aikoinaan tukemaan paikallista kotiteollisuutta. Juhlavuoden kunniaksi yhdistys on koonnut Käsi- ja taideteollisuuskeskus Verkarantaan PIRKANMAALAISEN KÄSITYÖKATSELMUKSEN. Tarkoituksena on tukea pirkanmaalaista käsityöläisyyttä ja tuoda sitä esille mahdollisimman laaja-alaisesti eri käsityömateriaalit ja -tekniikat huomioiden. Näyttelyssä on mukana 41 pirkanmaalaista kädentaitajaa tuotteineen. Avoinna ma-pe 10-18, la-su 11-16"

Hakuprosessin jälkeen näyttelyyn pääsi mukaan 4 painokangastani ja tuotteitani. Myös näyttelyn yhteydessä olevassa myymälässä on Nunnun tuotteita.

Näyttelyn päässeet painokankaat ovat ehkä se alku, josta oma tyyli ja työskentelytapa on todella päässyt vauhtiin. Kankaat ovat muutamia vuosia sitten suunniteltuja ja painettuja, ja ovat olleet monessa mukana. Pian on kulunut vuosi siitä kun "projekti Nunnun" todella alkoi. Vaikka ikäero Nunnun ja kunnioitettavaan ikään ehtineen Taito Pirkanmaa ry:n välillä on melkoinen, on hauska juhlistaa sitä näyttelyn yhteydessä.

Kankaat aiemmin kuvattuina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti